Träning i Sturefors (Facebook) | Bra turer för promenad och löpning.

Gymmix

Gymmix erbjuder gympa och bollek för alla åldrar, från familjegympa för 2,5 åringar där mamma eller pappa är med till tjej och killgrupper och specialträning. Föreningen är en licensierad Gymmixförening vilket kräver utbildade ledare. Du kan bl a träna Step, Body Toning, Funktionell träning, Styrka, Core,  och Mixgympa. Utbudet passar både manliga och kvinliga deltagare. Här finns Gymmix egen webbplats med information om verksamheten.

Skytteföreningen

Skytteföreningen i Sturefors bedriver både luftgevärsskytte och lerduveskytte. Luftvapenhallen ligger vid vid Peenemünde på vägen ut mot Sturefors slott och lerduveskyttet äger rum vid Eriksbergs skjutbana.

Den som är intresserad, vill prova på eller veta mer kan kontakta mejla vistskytte@outlook.com eller läsa på föreningens hemsida. Där finns också aktuellt program för både träningar och tävlingar. Det finns även en Facebooksida att gå med i.

Sporthall

En ny sporthall byggs nedanför Vist skola (bredvid Vist kyrka)  och beräknas vara klara hösten 2021.

“Spåret”

1,2 kilometer motionsspår med elljus. Karta här. Ansvar och underhåll Linköpings kommun.

Fler bra turer för promenad och löpning här.

Sturefors IF

Sturefors IF bildades 1932 för att främja fotbollsspelande för alla i Sturefors. Föreningen bygger på ideellt engagemang och ett stort intresse för idrott. SIF är ansvarig för drift och underhåll av Idrottsplatsen, badet och planerna vid rinken samt grusplanen vid skolan. Målet är att så många som möjligt skall ha möjlighet att spela fotboll. Verksamheten bygger på ideella insatser från ledare, spelare, föräldrar och andra medlemmar i föreningen. Sturefors IF har ett nära samarbete med arbetskooperativet Hemmalaget som ansvarar för skötseln av både IP och badet. Läs mer på klubbens webbplats.

Sturefors Nya Tennisklubb

Denna nystartade förening har som uppdrag att få igång intresset för tennis och se till att det spelas så mycket som möjligt på våra nyrenoverade banor. Vill du boka en bana? Klicka då på länken “Boka bana” så kommer du direkt till vår bokningssida. Vill du vara med och hjälpa oss att lyfta tennisen i byn? Kontakta oss då på stureforstennis@outlook.com.